Indisk mat

Bjud personalen på fina fruktkorgar och mat i skärgården

Om man nar nått goda resultat på ett företag som man äger, kan man överraska personalen med att bjuda på lyxig mat ute i Stockholms skärgård. I Stockholms skärgård finns det gott om härliga matställen som man kan välja mellan. När det gått så pass bra med framgång och vinst i ett företag, kan man även unna personalen färskt ekologisk frukt från Fruktleveransen med många olika korgar man kan abonnera på.

Fräsch frukt varje vecka

Att beställa från Fruktleveransen innebär att man kan beställa fruktkorgar av olika storlekar och innehåll. Ett företag som går bra är värt att fira med att unna personalen härliga fruktkorgar, fruktlådor eller även fruktpåsar. Ska det vara extra exklusivt kan man beställa en fruktkorg Premium med säsongens färskaste frukter tillsammans med exotiska frukter. Med Fruktleveransen får man frukter som är ekologiska och noggrant utvalda för att man ska bli riktigt nöjd som kund. Som abonnerande kund kan man även beställa drycker som läsk och mineralvatten, godis och konfektyr, kaffe, snacks, nötter, mjölk och havredryck. Att unna sin personal fräscha fruktkorgar från Fruktleveransen, innebär personal som får mer energi och ork på jobbet.

Fira framgången med skärgårdmat och härliga korgar

Som chef blir man alltid uppskattad om man bryr sig om sin personal. Med Fruktleveransen kan man därför skämma bort sin personal varje vecka med härlig frukt. Med Fruktleveransen gå det även att beställa presentkorgar i olika storlekar som innehåller både frukt och godis. Lyxar man till det kring att man firar framgången, kan man till exempel beställa en Premium-godiskorg till alla med godis av kända märken. För att fira företagets framgång, kan det vara riktigt mysigt att bjuda ut hela personalstyrkan på en liten resa i Stockholms skärgård och äta god mat. Det finns många bra krogar i Stockholms skärgård att välja mellan på mysiga öar. Då kan man bland annat åka till Svartsö Krog på Svartsö, Fejan i Räfsnäs dit man också når med bil, Fjäderholmarnas Krog på Fjäderholmarna, Motorverkstan på Djurö, eller Varvet på Djurmansö. Man kan också hitta god mat i norra delen av Stockholms skärgård med ett stort urval a krogar.

Att fira framgång tillsammans med sin personal som chef, gör att alla har roligt tillsammans och växer i samarbete och gemenskap. Med fruktkorgar, fruktlådor, frukpåsar eller presentkorgar, kan man fortsätta glädja personalen. Unika Fruktleveransen värnar om sina kunder och arbetar också för en bättre miljö. På Fruktleveransen står man också bakom FN:s allmänna förklaring kring mänskliga rättigheter och andra organ som gör skillnad. Beställer man från Fruktleveransen bidrar man därför till en bättre värld och får frukt, godis och annat av hög kvalitet.