Indisk mat

Se till att maten håller högsta kvalitet med storköksservice

Att köksutrustningen fungerar felfritt är helt avgörande om du driver en restaurang. Det kan räcka med vissa brister för att maten ska få undermålig kvalitet eller till och med bli en risk för hälsan. Men som tur är finns det professionell service för storkök som ser till att din köksutrustning alltid fungerar som den ska. Till din hjälp har du det oberoende företaget Service Partners RMS som utför teknisk service på storköksutrustning åt allt från restauranger och industrikök till Försvarsmakten. Med detta företag är du i trygga händer då de har 40 års erfarenhet av branschen med ett 10-tal välutbildade servicetekniker. Därför är det knappast förvånande att service storkök förknippas så mycket med Service Partners RMS.

De har sitt huvudkontor i Stockholm och har hela Storstockholm, Mälardalen och hela västkusten tillsammans med Göteborg som upptagningsområde. Ger storköksservice till alla kända varumärken En stor fördel med RMS är att du ofta kan få problem lösta vid första besöket då deras servicebilar är fullutrustade. RMS ger nämligen service till de flesta kända varumärken på köksutrustning som till exempel Berkel, Charvet, Electrolux, Panasonic och Mareno. Du kan därför vara säker på att alla maskiner och utrustning i köket kommer fungera smidigt året runt! Det här är avgörande för att inte förlora intäkter och kunder på grund av tekniska problem i köket. 3 fördelar med storköksservice Det finns ett antal fördelar till varför det är värt att låta RMS utföra service på storkök: 1. Förbättrar arbetsvillkoren – Dina medarbetare i restaurangen och köket förtjänar välfungerande köksutrustning.

När utrustningen inte fungerar som den ska ökar det risken för olyckor och risker som kan leda till arbetsskador. 2. Ger en bättre livsmedelshygien – Det sista du vill ska hända är att dina restauranggäster ska drabbas av matförgiftning på grund av bristande service på köksutrustningen. När köksutrustningen fungerar korrekt och smidigt kommer du att maximera kvaliteten på maträtter. 3. Ser till att du följer alla säkerhetsföreskrifter – Att bara använda välfungerande köksutrustning säkerställer att du följer alla regler och säkerhetsföreskrifter inom hygien och livsmedel. Annars kan det bli konsekvenser vid potentiella granskningar av restaurangen.